Projecten

Woningbouw

De Pre-panel methode wordt in Nederland steeds vaker toegepast voor de bouw en verbouw van woningen. Door middel van prefab elementen wordt een moderne woning gecreëerd die de toekomst heeft! De voordelen zijn namelijk niet te ontkennen: met Pre-panel bouwt u een energiezuinige, milieuvriendelijke, lek- en tochtvrije woning die ook qua uiterlijk niet onder hoeft te doen voor een traditioneel gebouwde woning.

Utiliteit

Ook voor de utiliteitsbouw is Pre-panel van alle markten thuis. Met onze prefab oplossingen realiseren we moderne, architectonisch unieke bedrijfshallen, kantoorpanden, zwembaden enz. We kunnen met ons op-maat-gemaakte concept aan alle eisen voor energieverbruik, brandveiligheid, milieuvriendelijkheid, design, etc. voldoen! Meer weten? Neem direct contact met ons op via info@pre-panel.nl of bel met 06 – 19 71 86 06.

%

Woningbouw

%

Utiliteit

Agrarisch

Overig


Totale kostenbesparing:  50%

Rendement

Het rendement van een Pre-panel oplossing: door de combinatie van zonnepanelen en sandwichpanelen met zeer goede isolatie is het rendement optimaal!

Technische vooruitgang

Woningbouw door middel van prefab elementen is hét voorbeeld van technologische vooruitgang in de bouw! De Pre-panel manier heeft de toekomst!

Besparing

Energienormen en milieueisen zullen in de toekomst alleen maar strenger worden. Bij Pre-panel spelen we hierop in met een concept dat aan strenge eisen voldoet én een besparing op energiekosten van 50% oplevert!


  • Stroom besparing 100%
  • Isolatie verbetering 50%
  • Uitstraling 75%
  • Gebruiksgemak 60%

De resultaten spreken voor zichzelf!

Hiernaast ziet u een klein overzicht van de resultaten die we geboekt hebben in de woningbouw renovatie

Live Project

Wij gaan de uitdaging aan...

Renoveren door te innoveren

Interesse gekregen?

Neem contact op