Over ons

Maak kennis met onze organisatie

image-team

Dik is als directeur voornamelijk bezig met coördinatie van de lopende projecten, aansturing van de productie, en blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

Dik van de Haar

Directeur / eigenaar

 

NUL-OP-DE-METER EN MODERNE LOOK

De maatschappij verandert. Door nieuwe technologieën, grotere persoonlijke zelfstandigheid, andere manieren van werken en recreëren in en om het huis zijn de wensen ten aanzien van de woonomgeving veranderd. Mensen hebben behoefte aan een woonplek die matcht met de situatie en eigen ideeën. Het Nederlandse woningaanbod is hier niet op berekend. Niet in kwantiteit én niet in kwaliteit. Immers: de moderne consument leeft bewust en is kritisch. Willen we niet allemaal ruim, energiezuinig, duurzaam, onderhoudsarm, maar bovendien betaalbaar wonen?

DE NIEUWE UITDAGINGEN IN DE WONINGBOUW VRAGEN OM INNOVATIE.

Vanuit haar visie om onder geconditioneerde omstandigheden gezonde en energieneutrale woningen te produceren heeft VolkerWessels veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van de grensverleggende nieuwe bouwstandaard MorgenWonen (kijk voor meer informatie op morgenwonen.nl). Het Morgen Wonen concept betreft het assembleren op een industrieel platform, in een supersnelle bouwtijd. De woning wordt geassembleerd met hoogwaardige plug and play bouwdelen. Het resultaat is een duurzame woning van hoge kwaliteit, onderhoudsarm en met een energienota van nul. Door de standaardisatie al geschikt voor projecten vanaf één woning.

Goed advies

Mail of bel eens om te informeren naar de mogelijkheden die Pre-panel u te bieden heeft.

Innovatieve ideeën

Goede ideeën, slimme oplossingen maken het concept van Pre-panel tot een enorm succes.

Geavanceerde technologie

Goede apparatuur en geavanceerde machines maken het productieproces duurzaam en efficiënt.

Heldere communicatie

Helder en duidelijk, dat is waar Pre-panel voor staat. Dit is in onze gehele werkwijze terug te zien en dat zult u ook merken wanneer u contact met ons opneemt!

Schroom niet. Neem gerust contact op!

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking? Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!